post by admin | | Closed

Verkstad eller skruva själv?

Om du är den typen av människa som gillar att skruva i din bil så är du säkert omtyckt av fler människor, du får säkert förfrågningar om att hjälpa dina kompisar när dom får något problem med sina bilar. Har du den förmågan att kunna säga nej om du inte kan eller säger du ja till alla? Faktiskt så kan du säga nej om du inte vill eller kan. Det kan vara svårt att göra det, men det håller inte i längden att säga ja till alla. 

BilrattI vår familj är det ingen som kan skruva i bilen, så när det blir något problem så antingen får vi lämna in den på verkstaden om vi har råd, eller så brukar vi fråga goda kompisar om hjälp när det verkligen kniper. Och vi säger till dessa vi frågar att säg nej om det verkligen är så att dom inte kan. Nu har vi tur att vi har ett par vänner som är riktigt duktiga på att skruva i vår bekantskapskrets, så det bruka oftast lösa sig.

Som nu senast då vi blev tvungen att byta kamrem på vår Skoda, inte det roligaste och enklaste att göra. Men med god hjälp av en god vän så kunde vi fixa det under en helg. Vi har även turen att han har ett gigantiskt garage som vi kunde hålla till i så vi slapp stå ute i regnet. Skönt med bra kompisar, och på lördagskvällen så fixade vi till lite mat hemma hos oss och vi fick en trevlig kväll tillsammans också. Och det var ju inte helt fel.

Bil