post by admin | | Closed

Göra reklam med bilen

Som egen företagare eller som en möjlighet att arbetet att betala lite bilersättning, kan marknadsföring på bilen vara ett bra alternativ. 

Ett litet f

öretag eller ett företag med många konkurrenter måste synas på alla sätt de kan. Bilreklam är en del av det. Många köper reklam på taxibilar och bussar, men man kan även pynta sin egen bil. Har du eget företag är det givet att ditt företagsnamn och kontaktinformation borde finnas på bilen. Är du en del i ett större företag finns det en chans att du kan få en del av dina bilkostnader betalda i fall du går med på att bära företagets logga på din egen bil.

Vinyldekal

Det bästa metoden för att fästa text eller bilder på bilen är med vinlydekaler. De sitter bra, det går att tvätta bilen som vanlig och när det är dags att ta bort dem behöver inte lacken lida. Z-Profil är ett profilproduktsföretag som hjälper företag att skicka rätt meddelande med sina trycksaker. Kontakta alltid professionella när du planerar marknadsföring: de har år av erfarenhet som du kan använda dig av.

Tänk på vart du ska fästa dekalerna: placera dem inte för långt ned på bilen. När bilen blir smutsig kommer texten att skymmas. Det behöver också vara ganska stort eftersom det ska gå att läsa på avstånd. Bakluckan eller ovanför tanklocket är bra platser men det går även att fästa det på huven.

Håll bilen ren

Man måste komma ihåg att det är viktigt att hålla bilen ren och fri från smuts. Det kan betyda några tvättningar i månaden, beroende på säsong. En skitig bil med reklam på får personer att tänka att det är ett ”smutsigt” företag. Se också över dekalen då och då, om den skadas eller missfärgas borde det åtgärdas.

Bil